kombi servisi bursa

7/24 İletişim için 0535 683 31 32

bursa petek temizliği
Petek Temizliği

Günümüzde insanlar ısınmak için daha çok kaloriferi tercih ediyor.  Ancak petekleriniz ile yıllar boyu kaliteli bir şekilde ısınmak ve her yıl gittikçe çoğalan meblağlar ile karşılaşmak istemiyorsanız petek temizliğinize dikkat etmeniz son derece önemlidir.
Petek temizliği hangi aralıklar ile yapılmalıdır?
Petek temizliği yaptırmanız için öncelik Bursa Teknik Servis ustalarımızı tercih etmeniz gerekmektedir. Teknik servis konusunda son derece uzman olan ve yılların tecrübesini taşıyan uzman kadro size istediğiniz hizmeti sunabilmek için her dakika çalışmaya devam ediyor. Petek temizliğinizi belli periyotlar ile yaptırmanız son derece büyük öneme sahiptir. Çünkü peteklerinizin içinde dolaşan şehir suyu belli bir süre sonra peteklerinize gelen boruların ve peteklerinizin tıkanmasına neden olur. Tıkanan borular peteklerinizi ısıtmamaya başlar. Tabii bu neden ile de kombinizin derecesini artırmaya başlarsınız. Fakat petek temizliğini yaptırmadığınız sürece peteklerinizin ısınma şansı son derece düşüktür. Petek temizliğinizi ise şehir suyunuzun kireç oranına bakarak yılda en az bir kez yaptırmanız son derece büyük öneme sahiptir.
Petek temizliği nasıl yapılır?
Bursa Teknik servis uzmanlarımız petek temizliğinizi yapmak için son teknolojiden yararlanıyor ve petek temizliği konusunda size daha kaliteli hizmet verebilmek için petek temizleme robotlarını kullanıyorlar. Petek temizleme robotları ile evinize gelen uzmanlarımız öncelikle robotun kurulumunu gerçekleştiriyorlar. Ardından petek temizliği için kombinizden peteklerinize uzanan borunun içerisine ilaçlı bir su gönderiliyor. Bu kimyasal su tamamen özel bir karışım ile elde edildiği için piyasada bulunan diğer petek temizleme uzmanları tarafından kullanılmamaktadır. Petek temizlemem kimyasalımız borularınıza yapışmış ve borularınızın tıkanmasına neden olan tüm kirleri borunuzun tahliye kısmından açmış olduğumuz delik yardımı ile dışarıya gönderir. Bu işlem borularınızın kirlilik oranına göre birkaç sefer yapılmak ile kalmayıp petek temizliğinizi tamamladığımız zaman ısınma oranınız yükselecek ve faturanızda gözle görülür bir düşüş meydana gelecektir.

Petek Temizliği ile ilgili teknik destek ihtiyaçlarınızda ve her türlü bilgi iletişimi için bizleri 7/24 arayabilirsiniz:
0535 683 31 32
0536 318 42 56